pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 24, 2014 9:26 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Politie :Kijkdagen in beslaggenomen goederen

Maastricht – De politie organiseert op vrijdag 26 en zaterdag 27 september voor burgers kijkdagen van in beslaggenomen spullen. De goederen zijn afkomstig uit de regio Zuid-Limburg en in het afgelopen jaar aangetroffen bij politieonderzoeken.

Regelmatig worden er bijvoorbeeld bij huiszoekingen (gestolen) goederen aangetroffen en vervolgens in beslag genomen. Vaak zijn deze terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar. Toch kan het ook voorkomen dat er geen aangifte of melding van vermissing of diefstal is gedaan door een benadeelde en dan blijven de spullen bij de politie liggen.

Afgelopen maanden zijn aan de hand van beschikbare aangiftes diverse spullen terug bezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Met de twee kijkdagen deze week hoopt de politie ook de overgebleven goederen te kunnen retourneren bij de eigenaren.

Kijkdagen
GeĂ¯nteresseerden kunnen zich op vrijdag 26 september tussen 15.00 uur en 20.00 uur, zaterdag 27 september tussen 10.00 uur en 15.00 uur melden bij de receptie van het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel 53 in Maastricht. Daar zijn alle goederen, waarvan de eigenaar niet bekend is, uitgestald. Onder begeleiding kan dan een kijkje genomen worden langs en tussen de spullen. Het gaat onder andere om tablets, laptops, computers, fotocamera’s, accessoires en bijbehorende tassen. Daarnaast zijn er ook (tuin)gereedschappen zoals slijpschijven, accuboren, bosmaaiers, motorzagen, bladblazers, een heggenschaar en zelfs zitgrasmaaiers aanwezig. Maar ook televisies, cosmetica artikelen, sieraden en fietsen ontbreken niet.

Eigendomsbewijs
Mochten er spullen zijn die burgers als hun eigendom herkennen dan worden deze na toetsing van rechtmatig eigendom teruggegeven. Dit zal gebeuren aan de hand van documenten waaruit het eigenaarschap blijkt. Het is daarom belangrijk een aangifte, serienummer, een originele foto van het gestolen goed of aankoopbewijs beschikbaar te hebben tijdens de kijkdagen.Posted in: politie