pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 26, 2014 12:20 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Politie massaal in heel Nederland (dus ook in M-Limburg) op zoek naar deze twee criminelen

Politie zoekt in heel Nederland ( en dus ook hier in Midden-Limburg) en Duitsland naar roversduo
Van der Ploeg en Merve Bircan gezocht
Zowel in Nederland als in Duitsland wordt naar Van der Ploeg en Merve Bircan gezocht
De politie zoekt op dit moment met alle beschikbare middelen en manschappen naar de twee voortvluchtige criminelen (zie foto) Antonio Marcos van der Ploeg (25) en Enise Merve Bircan (19) tweeluik_ploeg_bircan. De zoektocht concentreert zich niet alleen op het grensgebied maar beslaat heel Nederland en Duitsland.

De politie is thans vooral druk bezig met het opvolgen van tips die binnenkwamen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond

Na een tip zocht de politie afgelopen nacht in het Groningse Winschoten, maar daar werd niets aangetroffen.

De twee jonge overvallers werden maandagavond voor het laatst gezien in het Duitse Ahaus waar zij een ontvoerde man uit de auto zetten.

Vals alarm

Dinsdag vertrok een arrestatieteam naar het Duitse Gronau om de twee in de kraag te vatten. Maar dit bleek loos alarm. Omdat ook de tip in Groningen niets opleverde, kan het tweetal zich intussen over een grote afstand hebben verplaatst. De politie zoekt daarom niet alleen in het grensgebied, maar overal in het land. ‘En de Duitse collega’s zoeken mee’, aldus de politie in Nederland.

Helikopters

Naast het natrekken van tips zijn ook alle surveillance-eenheden van de politie in Nederland alert en zoeken mee. De politie zet al het beschikbare materieel zoals helikopters in bij de zoektocht.

De politie heeft Marcos van der Ploeg en Merve Bircan op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Wie het tweetal ziet, wordt verzocht onmiddellijk het alarmnummer 112 te draaien.Posted in: politie