By september 15, 2014 3:18 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Politie toont tas van gevonden babylijkje in Duitse Willich

Roerdalen – De Duitse politie heeft de boodschappentas getoond waarin het vrijdagavond in Willich gevonden babylijkje gestopt was. De politie hoopt dat iemand deze stoffen tas herkent in de zoektocht naar de moeder van het pasgeboren jongetje. In de stoffen boodschappentas zat een plastic zak, met daarin het lijkje.

Spelende kinderen vonden de tas vorige week en riepen hun vader erbij. Die opende de tas en ontdekte het lijkje. Het stoffelijk overschot van het babytje verkeerde in verregaande staat van ontbinding.

Uit sectie is gebleken dat het gaat om een voldragen baby die ook geboren is en levensvatbaar was. De navel van het kind is afgebonden, hoewel niet meer te zien is of dit vakkundig is gebeurd. De doodsoorzaak viel niet meer vast te stellen. De politie is op zoek naar een vrouw, die na voldragen zwangerschap haar kind niet bij zich heeft.

Toelichting over gevonden tas:

AA AA

Es handelt sich um einen Stoffbeutel mit der Aufschrift einer Firma aus Mönchengladbach: TIP team für innovative präsentationen GmbH 41061 Mönchengladbach Weitere sachdienliche Hinweise, die auch nur entfernt mit dem toten Säugling in Verbindung gebracht werden können, bitte an die Mordkommission der Polizei Mönchengladbach unter Telefon 0049 2161-290.Posted in: politie, roerdalen