pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2021 1:34 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Postcode Kanjerprijs niet op 1 Jan: later deze maand

Roerdalen – De bekende vrachtwagentruck van de Nationale Postcode Loterij blijft voor het eerst in zijn bestaan op nieuwjaarsdag in de garage.

Normaliter worden op 1 januari de winnaars van de miljoenenprijs bekendgemaakt en gaan veel mensen de straat op, maar de loterij zegt ieder risico op verspreiding van het coronavirus te willen voorkomen. Daarom ziet de organisatie deze keer op 1 januari af van de feestelijke activiteiten rond de verdeling van de Postcodekanjer, die dit jaar 54,9 miljoen euro bedraagt.

Op 1 januari 2021 vindt onder toezicht van de notaris de trekking plaats op alle loten die in december 2020 meespelen. Zoals gebruikelijk maakt de loterij kort na de trekking bekend waar alle prijzen gevallen zijn, alleen de bekendmaking van de winnende postcode van de PostcodeKanjer schuift op naar een later tijdstip.

Om toch zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wens te weten waar de miljoenen verdeeld worden, maakt de loterij op 1 januari wel bekend in welke provincie of streek de winnaars van de PostcodeKanjer wonen. Afhankelijk van de overheidsmaatregelen in de bestrijding van het virus verwacht zij later in januari te kunnen laten weten in welke buurt de prijs is gevallen.Posted in: algemeen, roerdalen