By september 25, 2014 3:04 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Recept: Kruimeltoetje met bramen

Roerdalen – Regelmatig verschijnen er recepten op de site van het Roerdaljournaal.nl
Nu : Kruimeltoetje met bramen

Ingrediënten

75 g bramen
0.25 tl kaneelpoeder
0.5 el (acacia)honing
0.5 sneetje donker roggebrood
1 el havermout
1 el amandelschaafsel
1 tl Becel Original
0.5 tl poedersuiker
extra nodig: 2 lage ovenvaste schaaltjes ø ca. 10 cm
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Was de bramen en dep ze droog. Verdeel de bramen over de ovenvaste schaaltjes, bestrooi ze met de kaneelpoeder en druppel er een beetje honing over.

Bereiding
Verkruimel het roggebrood en schep het met de havermout, de helft van amandelen, de rest van de honing en de Becel Keuken vloeibaar door elkaar. Verdeel het over de bramen in de schaaltjes en verdeel er de rest van het amandelschaafsel over. Bak het kruimeltoetje in ca. 20 min. in de voorverwarmde oven krokant. Bestuif met een beetje poedersuiker.



Posted in: recept, roerdalen