pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 22, 2014 5:36 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: (AANGEPAST) Nieuwe regels Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer flink gewijzigd en geen krantenbonnen meer om te stemmen

Roerdalen – Het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers heeft de regels vanaf het komend seizoen veranderd en er kan niet meer via krantenbonnen gestemd worden. Mensen kunnen op hun favoriete halve-finalisten voortaan alleen nog telefonisch of per sms stemmen en er zijn 20 finalisten ( komend jaar in de Kerkraads Rodahal) in plaats van 19 tot nu toe.
Ook de afspiegeling per regio is sterk gewijzigd: om de spreiding per regio te verbeteren zullen er in de finale voortaan tenminste 3 liedjes uit elke regio in de finale staan. In de halve finales moet voortaan iedere regio met 6 nummers vertegenwoordigd zijn.
Als laatste komt de top 5 van de vakjury voortaan automatisch in de finale; tot nu toe waren er dit 3. Een en ander is gewijzigd na kritiek op de (hoofd)jury en vermeende (?) “ronselpraktijken” bij krantenbonnen.

De halve finales worden dit jaar op 2, 9 en 16 januari gehouden bij L1 in Maastricht. De finale is op vrijdag 30 januari, zoals gemeld in Kerkrade.Aansluitend aan iedere halve finale op de vrijdagen 2, 9 en 16 januari 2015 (als ook na de herhaling van de halve finale op de zaterdagen 3, 10 en 17 januari kan ‘het volk’ zijn stem laten horen. Dit kan vanaf dit jaar (alleen nog) door het uitbrengen van een stem via sms/telefoon gedurende 30 minuten, aansluitend aan de (herhaling van de) halve finale.
Er dient dan per telefoon/sms op drie liedjes gestemd te worden: dus per bericht. Per telefoonnummer kan maar 1 x gestemd worden. Telefoonnummers worden tijdig bekend gemaakt via de website van de Stichting LVK.
De LVK werkt met de volgende regio-indeling: Noord-Limburg, Midden-Limburg, Parkstad, Westelijke Mijnstreek en Maastricht/Mergelland.
Uit iedere regio worden dus minimaal 6 liedjes geplaatst in de halve finale en 3 liedjes geplaatst in de finale.
Verder: uitvoerende(n) in dezelfde personele samenstelling kunnen met maximaal twee liedjes in de halve finales komen en met één liedje in de finale. Zoals gemeld: de ‘Top 5’ van de Hoofdjury wordt automatisch geplaatst voor de finale.

Zoals eerder hier gemeld de finale 2015 zal uit 20 liedjes bestaan. Deze 20 finalisten worden tijdens de finale vijf keer beoordeeld en krijgen punten van/middels de hoofdjury, het telefoon-/sms-stemmen (‘het volk’) en 3 provinciale jury’s t.w. een jurygroep bestaande uit oud-LVK-finalisten, een jurygroep bestaande uit ‘de brede Limburgse vastelaoveswereld’ en een jurygroep bestaande uit een beroepsgroep welke tijdig bekend wordt gemaakt.Posted in: roerdalen