pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 23, 2019 9:27 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Ruslandonderzoek Trump: opmerkelijk (3 en slot)

Roerdalen – Een ander opmerkelijke zaak volgens Roerdaljournaal.nl in het Ruslandonderzoek Trump luidt:

Hebben campagneteams van Trump
samengewerkt met het Kremlin om de presidentsverkiezingen in het voordeel te laten uitdraaien van Trump.
Vreemd ook dn waarom: heeft Trump, toen hij eenmaal president was, FBI-directeur James Comey ontslagen om diens onderzoek naar de banden met Rusland te torpederen?

Minister van Justitie Barr liet weten dat hij zijn bevindingen zo snel mogelijk – misschien al tijdens dit weekend – zal meedelen aan het Amerikaanse Congres.

Kan Trump op basis van Muellers eindrapport worden vervolgd?
Daarover zijn experts het oneens. Volgens Alex Whiting, docent aan de rechtenfaculteit van Harvard, kan het niet, aangezien het Amerikaanse ministerie van Justitie het standpunt heeft ingenomen dat een zittende president niet kan worden vervolgd. Trump zou dus eerst de verkiezingen moeten verliezen, of eerst – via een ‘impeachment’, een politieke procedure – worden afgezet, alvorens hij strafrechtelijk zou kunnen worden vervolgd.

Journalist Garrett Graff, de facto Muellers biograaf, is het daarmee niet helemaal eens. Een zittende president niet vervolgen is geen wettelijk voorschrift, en daarom kan het ministerie van Justitie best daarover van mening veranderen. Alles hangt af van de zwaarte van de eventuele aanklachten en bewijzen.Posted in: algemeen, roerdalen