pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 10, 2019 10:35 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Samen met je vrienden uit de manege dag naar JIM 2019; vanaf 25 personen zelfs gratis vervoer!


Roerdalen – Wie wil dat nou niet? Samen met al je vrienden van de manege naar een topevenement als Jumping Indoor Maastricht (8-10 november 2019).roerdaljournaal.nl bericht er hier iver en ook op de site Roerdaljournaal3
Jumping Indoor Maastricht organiseert, net als vorig jaar, een supergezellig vrijdag- en/of zaterdagavond of zondag voor rijverenigingen en maneges.
Een geweldige avond en/of dag samen met een hele groep paardenliefhebbers.

Gratis vervoer
De organisatie biedt maneges en rijverenigingen die tenminste 25 kaarten kopen gratis vervoer aan.
Dit gratis vervoer wordt aangeboden aan maneges uit Limburg, Zuidoost-Brabant en Belgisch Limburg binnen een straal van 100 kilometer van Maastricht.
De kaarten voor deze actie zijn beschikbaar voor de vrijdagavond, zaterdagavond en zondag vanaf € 25,- per persoon.
Kaarten kun je bestellen via [email protected] tot 28 oktober op basis van beschikbaarheid. Losse kaarten zijn te koop via www.jumpingindoormaastricht.com.

Programma
De vrijdag- en zaterdagavond biedt een mooi en spectaculair programma met een CSI4* kwalificatiewedstrijd en de Wereldbeker Mennen. De zondag staat natuurlijk in het teken van de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht.
Tussendoor kun je gezellig winkelen in het promo village en na afloop van het wedstrijdprogramma is er op vrijdag- en zaterdagavond nog een spetterend feest met artiesten.
Spektakel met de Wereldbeker Mennen, top springwedstrijden, en vooral heel veel sfeer! Jij bent er toch ook bij? JIM ontvangt jullie graag met open armen!Posted in: algemeen, roerdalen