pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 29, 2020 5:15 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Show en zo: Erica Meiland knipt zelf haar haar

Roerdalen – ‘Je moet wat hè’

Grijze uitgroei en lokken die niet meer in het gareel willen staan: zo ziet het kapsel van veel Nederlanders eruit. Ook het haar van Erica Meiland wil niet meer in model staan en daarom nam zij een drastisch besluit.

Ze zocht een schaar en zet die in haar eigen haar. Dochter Maxime filmt Erica die zichtbaar aan het klungelen is. ,, Ja meid je moet wat hè, als de kappers dicht zijn”, roept Maxime naar haar moeder die een pluk haar omhoog houdt. Het is nog afwachten wat het eindresultaat is, want Maxime heeft geen foto meer geplaatst van haar moeder.

Ook niet klussen

Het dichtblijven van de kappers is niet het grootste probleem voor de familie Meiland. Hoewel ze de afgelopen maanden een flinke spaarpot hebben opgebouwd en niet meteen vrezen voor een faillissement, zijn ze toch geschrokken van het feit dat ze bijna helemaal geen inkomsten meer hebben. Het toerisme ligt helemaal stil en dus komen er geen gasten meer naar het chateau. Het is nog maar de vraag of mensen in de zomermaanden wel weer mogen vliegen en op vakantie kunnen, want anders zal het chateau ook in het hoogseizoen helemaal leeg blijven. Klussen aan het kasteel zit er ook even niet in, want zelfs de bouwmarkten zijn in Frankrijk dicht. ( Bron: Ditjes en Datjes)Posted in: roerdalen, Show en Zo...