pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 29, 2020 5:24 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Show en zo: Koning wil Koningsdag eenmalig thuis vieren en wel 27-4-2020!

Roerdalen – Willem-Alexander viert Koningsdag ‘hopelijk’ eenmalig thuis

Koning Willem-Alexander heeft zijn verjaardag maandag op een unieke en bijzondere manier gevierd. Vanwege de coronacrisis kon hij met zijn familie niet zoals gepland naar Maastricht maar moest hij net als de rest van Nederland Koningsdag thuis vieren.

Maar wat de koning betreft, blijft het bij deze ene keer. “Ik hoop dat het de aller, allerlaatste Koningsdag thuis van de geschiedenis zal zijn. Probeer er daarom het allerbeste van te maken. Zodat u later zich altijd zult herinneren, hoe u thuis en toch samen deze dag heeft beleefd.”

De jarige werkte met zijn gezin in de ochtenduren een druk programma af, waarin onder meer de digitale kleedjesmarkt virtueel werd geopend en via videobellen tal van gesprekken werden gevoerd. Tot slot van de activiteiten die gedeeltelijk via sociale media en televisie werden gedeeld, werd een ‘nationale toost’ uitgebracht, waarbij prinses Beatrix haar publieke debuut maakte als videobeller.

Hilariteit

Dat het bijzonder was, wist de op kasteel Drakensteijn geïsoleerde prinses zelf ook. “Wie had ooit kunnen denken dat ik je op deze manier zou feliciteren”, zei Beatrix (81) tot hilariteit van de via videoverbindingen meekijkende koninklijke familie. Moderne communicatiemiddelen waren nooit haar sterkste punt, maar ook prinses Beatrix weet ze aan te passen aan de bijzondere tijd.

Bij de toost kwamen naast Beatrix en het koninklijke gezin, dat de dag om 10.00 uur al was begonnen met een openingswoord van de koning in de vestibule van Huis ten Bosch, ook prinses Mabel, en de Apeldoornse neven en hun echtgenotes in beeld. De koning was er blij mee. “Heel veel dank voor dit bijzondere, ontroerende digitale moment”, aldus Willem-Alexander.

Tulpen

Prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, had zich eerder op de middag ook al met verve laten zien als dj. Prinses Mabel bevond zich in Londen, vanwaaruit ze de afgelopen dagen met het plaatsen op Instagram van foto’s van ontluikende oranje tulpen al vooruit had gekeken naar de 53e verjaardag van haar zwager.

Koning Willem-Alexander had zowel in zijn toespraak en dankwoord, maar ook bij de telefoongesprekken verder veel aandacht voor de coronacrisis. Hij toostte “vooral ook op iedereen die Nederland op dit bijzondere, bizarre moment draaiende houdt.”

BUZZR ( enbron: Ditjes en Datjes)Posted in: roerdalen, Show en Zo...