pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 3, 2014 3:21 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Show en zo: Weer ruzie Geer en Goor…

Roerdalen – Het Algemeen Dagblad meldt dat de e twee diva’s Geer en Goor weer eens met elkaar overhoop liggen . Gordon zou naar eigen zeggen tot twee keer toe zijn gevraagd voor een film over de Toppers, maar ziet een film ‘met mannen van middelbare leeftijd’ niet zitten. ‘We hebben jou nooit gevraagd’, reageert Gerard verbaasd op zijn facebookpagina.
‘Ik zie een Topper-film niet zitten’, liet Gordon eerder weten. ‘Who the hell gaat naar een stel mannen van middelbare leeftijd kijken’.

Oud-televisie- en toppercollega Gerard Joling is niet te spreken van Gordon zijn uitlating. ‘Met verbijstering heb ik naar RTL Boulevard gekeken, waar Gordon uithaalt naar René, Jeroen en mij’, schrijft Joling op Facebook. ‘Sorry voor jou Gordon, maar wij hebben jouw helaas nooit gevraagd voor de film. We doen het namelijk met echte mensen die goed kunnen zingen. Succes met je karakter. Want laten wij eerlijk zijn. Drie middelbare acteurs is al meer dan genoeg’.

Gordon heeft niet alleen kritiek op Gerard, maar ook op Henny Huismans terugkeer op televisie. Hij noemt dat een ‘Catherine Keyltje’. ‘Zwaar over de houdbaarheidsdatum, keert hij doodleuk terug op televisie’, aldus de zangero de AD-paginaPosted in: roerdalen