pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 4, 2019 11:07 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl Show en Zo:l: Bridget Maasland vanaf maandag elke avond om 22.30 op RTL4 met De Zwakste Schakel

Roerdalen – De actrice Bridget Maasland presenteert vanaf maandag De Zwakste Schakel. Op haar eigen manier. Geen rood, kort kapsel en zwart leren jasje, maar wel in pak. ‘Bitcherig wil ik mijzelf niet noemen, maar je moet streng zijn, direct en ad rem’, zegt ze oa in het AD, zo verneemt Roerdaljournaal.nl
Elke avond om 22.30 uur is De Schakel te zien op RTL4.
De Zwakste Schakel is een van de voorbeelden van nostalgietelevisie, een genre dat nu populair is. Zie Het Spijt Me, zie Weekend Miljonairs en zie binnenkort ook Sterren Dansen op het IJs en Waku Waku. ,,Ik denk dat de mensen een beetje klaar zijn met al die talentenjachten op televisie. Gezinnen willen weer met z’n allen voor de tv zitten om spelletjes te doen. Meedoen vanaf de bank, daar is behoefte aan. Dat saamhorigheidsgevoel.”

Ze is zelf een spelletjesfreak. ,,Monopoly, 30 Seconds, Triviant, Zeeslag, schaken, daarmee wint zoon Mees meestal, Stratego, noem maar. Ook met Leon de Ruyter, met wie ik reisvlogs maak, probeer ik van alles uit. Ik ben heel competitief. Vroeger toen ik met mijn oudere broer speelde, ging het bord wel eens door de kamer.”

Bridget Maasland weet dondersgoed hoe belangrijk haar rol in De Zwakste Schakel is. Het programma ontleent z’n kracht aan de dialogen tussen de presentatrice en kandidaten. Ze is niet voor niets gevraagd. ,,Bitcherig wil ik mij niet noemen, maar je moet streng zijn, direct en ad rem. Druk voel ik niet. Ik doe het op mijn eigen manier. Ik zit ook vaak op de grap. Zelfspot heb ik uit Den Haag waar ik ben opgegroeid meegekregen. Overigens zeg ik niet ‘tot ziens’ tegen kandidaten die de zwakste schakel zijn, want dat is volgens mij niet de bedoeling hè, dat ik ze weer terugzie. Ik zeg ‘dag’, en dat kan ook op veel manieren.”

Ze kijkt zelf graag naar De Slimste Mens (‘Een heerlijk programma’), waarvoor ze zo’n beetje elk jaar gevraagd wordt. Om mee te doen. ,,Altijd zeg ik nee. Megafaalangst. Op school al. Ging ik echt hyperventileren. Maar ik presenteer nu zelf een kennisquiz. Heb ik echt een goede reden om het niet te doen.”

De Zwakste Schakel, vanaf maandag 6 mei dagelijks om 22.30 uur op RTL4Posted in: roerdalen, Show en Zo...