pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 5, 2019 8:08 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Stichting i helpt Roerdalense kinderen financieel om mee te doen met activiteiten

Roerdalen – Stichting Leergeld helpt kinderen mee te doen in Roerdalen​, zo verneemt Roerdaljournaal.nl

Kinderen kunnen soms om financiële redenen niet meedoen met binnen- of buitenschoolse activiteiten. Dat kan gaan om een excursie op school, een sportvereniging of een culturele activiteit. Vrijwilligersorganisatie Stichting Leergeld Roermond e.o. helpt ouders met kinderen van 4 t/m 18 jaar uit Roerdalen met een bijdrage voor bijvoorbeeld sportschoenen, een ouderbijdrage of contributie als daar even geen geld voor is. Steeds meer gezinnen maken daar gebruik van.
Meedoen is belangrijk
Stichting Leergeld Roermond e.o. helpt steeds meer gezinnen uit Roerdalen. In 2017 ontvingen 77 gezinnen een gift, in 2018 waren dat er 157. Wethouder Jan den Teuling: “Mooi dat steeds meer mensen Stichting Leergeld weten te vinden. Mee kunnen doen is voor kinderen erg belangrijk. Het geeft zelfvertrouwen en het maakt dat je erbij hoort.”
Inkomsten
Stichting Leergeld Roermond e.o. werft eigen inkomsten. Zo ontvangt Stichting Leergeld onder andere bijdragen van het Nationaal Fonds Kinderhulp, het Kansfonds, Lions Roermond en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Verder ontvangt de stichting geld van een aantal andere organisaties. Ook de gemeente Roerdalen subsidieert. “Wij zijn blij met alle bijdragen.” aldus voorzitter Peter de Boer van Stichting Leergeld Roermond e.o. “Ook inwoners met een warm hart voor kinderen kunnen ons een gift sturen. Meer informatie hierover staat op www.leergeld.nl/steun.”
————————————————————————————————————————–Posted in: algemeen, roerdalen, roermond