pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 19, 2014 3:38 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Stichting Leergeld in Roerdalen actief

Roerdalen – Stichting Leergeld kan financiële of materiële hulp bieden aan kinderen tot 18 jaar. De stichting biedt deze kinderen hiermee een kans om zich te ontwikkelen en meer eigenwaarde te krijgen.

Mogelijkheden
Kunt u aantonen dat de inkomsten van uw gezin op of onder 110% van de bijstandsnorm liggen? Dan komt u in aanmerking voor hulp van Stichting Leergeld. De medewerkers van Leergeld doen altijd een inkomenstoets. U kunt onder andere voor uw kind een financiële bijdrage ontvangen voor binnen- en buitenschoolse activiteiten. Verder kan Stichting Leergeld hulp bij leer- en opvoedingsmoeilijkheden financieel ondersteunen. Ook kunt u denken aan culturele activiteiten en sport. Een zwemdiploma halen hoort hier ook bij.

Financiële bijdrage
Als u een financiële bijdrage krijgt, maakt Stichting Leergeld die rechtstreeks over naar de ontvangende organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een school, een voetbalclub, een muziekvereniging of een sportartikelenzaak zijn.

JeugdSportFonds
Ook JeugdSportFonds biedt kinderen de kans om te sporten.Het gaat dan om kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. De gemeente Roerdalen heeft behalve met Stichting Leergeld ook een overeenkomst gesloten met JeugdSportFonds. U kunt via Stichting Leergeld terecht bij JeugdSportFonds.

Spreekuur
Stiching Leergeld heeft iedere dinsdag van 09.00 tot 12.30 uur spreekuur in het gebouw van Stichting Menswel, Dorpsstraat 56 in Melick. U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur via 06 – 36 50 35 65. U kunt ook een afspraak maken via het formulier op www.leergeldroermondeo.nl.

Meer informatie
Meer informatie over Stichting Leergeld Roermond staat op www.leergeldroermondeo.nl. U kunt de stichting bereiken via 06 – 36 50 35 65 of via [email protected]Posted in: roerdalen, roermond