pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 11, 2014 2:23 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Swalmenaar betrokken bij drugshandel

Someren/Budel – De politie hield maandagavond twee mannen (24 en 22 jaar) uit Someren en twee Belgen van 23 en 27 jaar aan voor de handel in drugs.

Eerder startte de politie een onderzoek naar de twee mannen uit Someren omdat ze mogelijk betrokken zouden zijn bij de handel in verdovende middelen. In dat onderzoek kwam naar voren dat er voor maandagavond een afspraak was gemaakt met twee Belgen op het Vogelsplein in Budel. Daar zagen agenten rond 19.45 uur dat de 22-jarige man uit Someren vermoedelijk drugs wilde verkopen aan de twee Belgen. In zijn auto werd onder meer 300 gram ketamine en 500 gram MDMA gevonden. Daarop werd het drietal aangehouden.

Vierde verdachte

In het begin van de ochtend werd daarna in een woning in Swalmen de vierde verdachte aangehouden. In de huizen van de mannen uit Someren heeft de politie een doorzoeking gehouden. Daarbij werd ook nog een hoeveelheid harddrugs gevonden.

De vier mannen zitten vast voor verder onderzoek en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.Posted in: politie, roermond