pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 23, 2014 6:34 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Tom Dumoulin tegen Nu.nl: “Ik hoop op brons in WK-tijdrit woensdag”

Roerdalen/Ponferrada – Tom Dumoulin uit Maastricht gaat woensdag in de individuele tijdrit op het WK in het Spaanse Ponferrada voor brons. De Nederlands kampioen van Giant-Shimano acht goud en zilver vanwege de aanwezigheid van Tony Martin en Bradley Wiggins niet haalbaar.

“Ik zou heel erg blij zijn met een podiumplek. Dat zou een mooie bekroning op een heel mooi jaar zijn”, zegt Dumoulin tegen NU.nl. “Als er niks geks gebeurt, gaat Tony Martin goud pakken. Hem verslaan is gewoon nog niet mogelijk voor mij en dat vind ik ook niet erg. Dat komt wel.”

Wiggins won in 2012 de Tour de France, maar wist daarmee amper meer te imponeren. Toch houdt Dumoulin rekening met hem. “Hij heeft al vaker bewezen sterk te zijn als zijn kop daarnaar staat en dat is nu volgens mij zo. Naast Martin is hij misschien de enige kanshebber voor het goud.”

“Er zijn wel veel kanshebbers op een medaille en ik heb dit jaar bewezen dat ik daar zeker bij hoor. Als ik mijn niveau haal, moet het kunnen. Misschien ben ik ook wel tevreden met een vijfde plek, dat ligt aan de tijdrit.”Posted in: roerdalen