pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 26, 2014 10:18 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Tour 2014: Mollema: schuld ligt bij mezelf…

Roerdalen – Bauke Mollema zakte flink door het ijs in de tijdrit op de voorlaatste dag van de Tour de France. De Groninger, voorafgaand aan de één na laatste etappe van La Grande Boucle nog zevende in het klassement, gleed door een 140ste klassering af naar de tiende plaats in de rangschikking. De keuze voor een nieuwe fiets pakte volledig verkeerd uit.

“Ik wilde de gok wel nemen”, sprak Mollema na afloop voor de camera’s van de NOS. “De fiets was een stuk sneller getest dan de oude fiets. Ik reed er wel voor het eerst op, heb het hele jaar niet op de tijdritfiets kunnen rijden. Achteraf de verkeerde keuze.”

“Dit was echt een drama”, concludeerde Mollema. “Na tien kilometer was ik helemaal verkrampt. Ik voelde het in de billen en de hamstrings en kon geen kracht meer zetten. Ik kwam niet meer vooruit, moest sommige stukken zelfs gaan staan. De fiets is natuurlijk goed, maar ik ben er niet aan gewend. Door een andere houding kreeg ik kramp.”

Mollema wees niet met de vinger naar anderen, maar legde de schuld bij zichzelf: “Achteraf is het mijn eigen fout.”Posted in: roerdalen