pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 21, 2014 7:05 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Tour 2014: Mollema ziet top 5 klassering nog zitten

Roerdalen – Bauke Mollema ziet nog kansen om in deze Tour de Feznce bij de top 5 te komen. “Er komen nog drie ontzettende zware dagen aan”, aldus de nummer zeven van het klassement maandag op de tweede rustdag.

Mollema heeft een achterstand van bijna drie minuten op Tejay van Garderen, die vijfde staat. De Groninger zal in de Pyrenee├źn wat moeten laten zien.

“Ik hoop dat het bergop wat beter gaat dan in de Alpen. De verschillen zijn in de derde week het grootst, wat dat betreft is alles nog mogelijk.”
In de laatste Alpenrit ging Mollema zaterdag helemaal kapot en verloor hij minuten op de concurrentie. “Maar lichamelijk voel ik me toch nog goed. Ik had een dag later het idee dat de mensen om me heen meer zaten af te zien.”

Ook Mollema had uiteraard het nieuws meegekregen dat Lotto hoogstwaarschijnlijk de nieuwe hoofdsponsor wordt van zijn ploeg, ware het niet dat hij zelf naar Trek lijkt te gaan. “Dat weet ik niet, dat gaan we zien”, hield hij zich nog steeds op de vlakte.

Mollema gaf al aan de aanbiedingen naast elkaar te gaan leggen na de Tour. Het aanbod van zijn huidige team zal ongetwijfeld hoger worden dan gepland door de nieuwe geldschieter. “Geen idee, voorlopig heb ik nog niks ontvangen.”Posted in: roerdalen