pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 26, 2014 8:38 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Tour 2014: Prima 2e plaats Dumoulin in tijdrit

Roerdalen – Tony Martin ging de enige tijdrit van de Tour de France met een status als torenhoge favoriet in en heeft de hooggespannen verwachtingen rond zijn persoon volledig waar weten te maken. Der Pantzerwagen won de tijdrit op de voorlaatste Tour-dag met een indrukwekkend nummer. Tom Dumoulin toonde zijn klasse en eindige op een uitstekende tweede plaats, voor de verrassende Jan Barta en aanstaand Tour-winnaar Vincenzo Nibali. De goede tijdrit over een moeilijk parcours is van Dumoulin een prestatie van formaat.Het is heel lang gelden dat een Nederlander zo goed presteerde in een tijdrit.Belgische journalisten zeiden na afloop dat Dumoulin een complete renner kan worden die dan met de besten mee kan. “Dumoulin is nog jong en presteert op get vlakke heel aardig en weet wat bergop rijden is. Een tijdrit is voor hem niet moeilijk, dus: hier komt een groot renner aan” aldus de Belgische journalisten.

De renners moesten 54 glooiende kilometers afleggen in de tijdrit van Bergerac naar Périgueux. De tijdrit was niet alleen een prestigestrijd tussen de specialisten in deze discipline, maar ook de strijd om het klassement. Martin bewees eens te meer dat hij dé specialist is op het gebied van tijdrijden. Een waanzinnig optreden zorgde voor een marge van een kleine minuut (+0.59) ten opzichte van meest nabije achtervolger Dumoulin. Na drie slopende Tour-weken bleek de Duitser in staat om nog heel diep te gaan. Hij sneed te bochten op fraaie wijze door met zijn aerodynamische houding op de fiets, gaf de concurrentie geen schijn van kans en slokte zelfs een handvol renners op tijdens zijn rit.

De Nederlandse hoop was op voorhand op Dumoulin gevestigd en dit bleek absoluut gegrond. In zijn rood-wit-blauwe kampioenstricot reed de renner van Giant-Shimano een formidabele tijdrit, wat hem de tweede plaats zou opleveren. De Maastrichtenaar passeerde Barta, die verraste met zijn optreden. De Tsjechisch kampioen tijdrijden werd derde, voor Vincenzo Nibali, die zijn missie volbracht en het geel naar Parijs zal brengen. Jean-Christophe Peraud (zevende in tijdrit, tweede in klassement) en Thibaut Pinot (twaalfde in tijdrit, derde in klassement) wisselden na de tijdrit van positie.

König zette de vijfde tijd neer, waardoor hij Bauke Mollema en Laurens ten Dam voorbij streefde in het klassement. De Nederlanders van Belkin stelden uitermate teleur, met respectievelijk een 140ste en 55ste plaats. Het duo opteerde voor het rijden op een nieuwe, experimentele fiets en dit zou haar vruchten allesbehalve afwerpen. Onze landgenoten werden ook nog eens gepasseerd door Haimar Zubeldia, die als 21ste eindigde in de tijdrit.Posted in: roerdalen