pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 20, 2014 11:16 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Tour 2014: Ten Dam heeft vorm: weer 8ste

Roerdalen -, Laurens ten Dam blijft verbazend goed presteren in de Tour 2014. Hij werd voor de tweede dag op rij achtste in de etappe en stijgt naar de negende stek in het algemeen klassement van de Tour de France. De Nederlander toonde zich na afloop dan ook tevreden met zijn prestatie in de veertiende etappe.

“Ik verbaas mijzelf niet. Ik doe dit al voor het tweede jaar op rij. En ik was in de Vuelta van 2012 ook al achtste. Ik heb een slechte winter gedraaid, dus wat dat betreft verbaast dit me misschien wel. Maar ik sta er uiteindelijk op het juiste moment. Dat is wel fijn”, aldus Ten Dam tegenover de NOS.

De renner van Belkin sloeg op de slotklim naar Risoul zijn slag. “Dankzij Ben Gastauer lag het tempo heel lang heel hoog en ik dacht: zo lang hij aan koop rijdt, hoef ik er sowieso niet af. Ik wist niet waar Bauke (Mollema, red.) zat, dus ik ben op advies van de ploegleiders gewoon door gegaan. Je moet rijden voor wat je waard bent. Ik hoop me ook in de Pyreneeën te handhaven. Nog acht dagen.”Posted in: roerdalen