pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 8:44 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Tour 2014: tour de France 2014 al beslist?

Roerdalen – Als er niet al te gekke dingen meer gebeuren lijkt de dag voor de rustdag (die vandaag is) al beslist. Maar zeg nooit nooit…
Want: de Italiaan Vincenzo Nibali lijkt de Tour de France van 2014 naar zijn hand te zetten. Op de dag dat zijn grootste concurrent Alberto Contador na een valpartij moest opgeven, won de Italiaan de etappe naar La Planche des Belles Filles. Door de dagzege neemt hij de gele trui weer over van Galopin.

De rit leek uitgestippeld te zijn voor Contador, maar het mocht niet zo zijn voor de Spanjaard. In de afdaling van de tweede klim, de Petit Ballon, ging de kopman van Tinkoff-Saxo onderuit. Zo hard, dat hij even later moest opgeven. Het werd de dag, en misschien ook wel de Tour, van Vincenzo Nibali. Nadat zijn ploeg lang aan kop gereden had om een vroege vluchtersgroep terug te halen, met daarin onder meer klassementsrenner Michal Kwiatkowski, trok de Italiaan op de laaste klim ten aanval. Hij liet al zijn concurrenten achter zich en achterhaalde in de laatste twee kilometer koploper Joaquim Rodriguez, die overgebleven was uit de vluchtersgroep. Solo kwam Nibali over de streep, voor de tweede keer deze Tour.

Achter Nibali eindigde Thibaut Pinot op een fraaie tweede plaats, voor Alejandro Valverde. Ook Richie Porte zat goed voorin, hij stijgt naar de tweede klassement in het klassement op 2.23 van leider Nibali. De Italiaan neemt de gele trui weer over van Tony Gallopin, die in zijn leiderstrui geen stand wist te houden. Belkin-kopman Bauke Mollema reed een redelijke slotklim en kwam ruim een minuut na winnaar Nibali over de eindstreep.

Joaquim Rodriguez kreeg als beloning voor zijn lange vlucht de bergtrui omgehangen. Het Franse talent Romain Bardet, die goed mee kon in de groep achter Nibali, is de nieuwe leider in het jongerenklassement.Posted in: roerdalen