pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2014 5:15 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Transfer Affelay naar Griekse kampioen zeer wel mogelijk

Roerdalen – Ibrahim Afellay gaat zeer waarschijnlijk zijn carrière voortzetten in de Griekse Super League. De aanvallende middenvelder werd vandaag, zaterdag gefotografeerd in Athene, waar hij rondliep met een Olympiakos-sjaal om zijn nek.

Volgens Spaanse media mag Afellay vertrekken bij zijn huidige club FC Barcelona en heeft hij toestemming gehad om te praten met Olympiakos. De Griekse landskampioen is na het vertrek van Joel Campbell op zoek naar creativiteit en ziet in de oud-PSV’er een interessante optie. Afellay werd zaterdagmiddag door Twitteraars gespot met een Olympiakos-sjaal om zijn nek en de medische keuring zou zelfs vandaag nog plaats kunnen vinden.

Voor de inmiddels 28-jarige Afellay lijkt er zo een einde te komen aan een moeilijke periode bij Barcelona. De middenvelder kwam in januari 2011 met hoge verwachtingen aan in Catalonië, maar langdurig blessureleed zorgde ervoor dat Afellay ondanks een goede start nooit kon doorbreken bij de Spaanse topclub. Ook een tijdelijke overgang naar het Duitse Schalke 04 werd geen succes.Posted in: roerdalen