pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 12, 2019 7:34 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Twee brandweerlieden ( jonge vaders) omgekomen bij brand blussen

Roerdalen – Een intriest drama in de brandweer-wereld: 2 jonge brandweerlieden komen om bij hun werkzaamheden in Belgisch Limburg.Zo verneemt Roerdaljournaal.bl dat Nederlandse en Belgische brandweerkorpsen rouwen om de dood van deze twee jonge collega’s. De twee brandweermannen (37 en 42 jaar) lieten vannacht het leven bij het instorten van een pand bij bluswerkzaamheden. om bij een brand.

De twee brandweervrijwilligers, twee jonge vaders, kwamen om bij een brandblussing een oud-winkelpand in het Belgisch-Limburgse Beringen (45 kilometer onder Valkenswaard).
Het pand stortte in en de twee slachtoffers werden pas na de bluswerkzaamheden levenloos door hun collega’s teruggevonden.

Vier andere brandweerlieden raakten gewond. Zij hadden vooral last van rookvergiftiging.

De dood van de twee brandweerlieden is zowel in België als in Nederland hard aangekomen. De brandweer in Roermond noemt de gebeurtenis een ‘onbeschrijflijk verdriet’.

“We willen onze steun betuigen aan de collega’s in deze tragische gebeurtenis. Mensen die de hoogste prijs betaald hebben tijdens het helpen van anderen”, schrijft de Roermondse brandweer op Facebook.

De brandweer in Brussel houdt vandaag een minuut stilte, schrijft het Laatste Nieuws.

Het is nog onduidelijk hoe de brand kon ontstaan. Volgens Belgische media werd het gebouw gebruikt door krakers en was er al eerder brand geweest. Volgens de burgemeester van de gemeente leek het aanvankelijk een gewone brand te zijn die we konden blussen, maar daarna is de brand opnieuw aangewakkerd.’

De burgemeester spreekt over ‘een heel zwarte dag voor de geschiedenisboeken van Beringen.’

Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is momenteel in volle gang.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond