pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 9, 2014 8:57 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Tweede Pinksterdag in Weert show Oude en antieke motoren (auto’s, motors ed)

Roerdalen/Weert – Oldtimers van allerlei kunne zijn in het kader van het feestjaar Weert 600 op invitatie van de ‘Oldtimervrienden Weert’ op 2e Pinksterdag te gast. In Weert wordt dan de de Werthaboulevard en het Bassin een echte ‘Oldtimer Boulevard’ met oude auto’s, motoren, bromfietsen, fietsen en wellicht ook enkele antieke schepen. . Vanuit België en Duitsland komen oldtimerliefhebbers naar Weert om hun voertuigen te showen en te bekijken.

Een van de toppers is de Opel Ascona waarmee Weertenaar Alexander Leurs dit jaar de Tulpenrally heeft gewonnen. Verder komen er een reeks Jaguars vanaf begin jaren 50. Verder ook de vooroorlogse Alvis (uit Duitsland), Riley Treen (uit België), enkele zeldzame Amilcars uit de jaren 20 (uit België en Nederland), een Salmson Val3 uit 1926, een Renault NN en een aantal andere veteranen uit begin vorige eeuw.

Ook de liefhebbers van oude motorfietsen kunnen volop genieten wanneer rond het het middaguur arriveren bijna honderd internationale deelnemers met motoren van vóór 1940 voor een pauze-stop in de Poort van Limburg maakt.
Kortweg:
Van 10.00 tot 19.00 uur gratis show van oldtimers met een versnapering voor alle deelnemers die via de stadsbrug arriveren.
Vanaf 11.30 uur aankomst vooroorlogse motorfietsen voor een pauzestop.
Van 10.00 tot 19.00 uur presentatie van bijzondere auto’s en diverse oldtimerclubs.Posted in: roerdalen