pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 8, 2014 1:04 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Twente weet voetbaltalent in te lijve

Roerdalen/Twente -FC Twente heeft van PEC de talentrijke Mokotjo overgenomen. Twente volgde de speler naar eigen zeggen al enige tijd, maar moest wachten op een uitgaande transfer. Na de overgang van Quincy Promes naar Spartak Moskou was de formatie in staat om snel te handelen. “Ik ben blij dat ik deze stap maak. FC Twente volgde mij al een tijd en de club heeft laten merken mij graag bij de selectie te willen hebben. Uit het gesprek met de trainer heb ik veel vertrouwen gekregen, het gevoel was meteen goed. Afgelopen jaar heb ik een bijzonder seizoen gehad bij PEC Zwolle en ik ben er trots op wat we met de ploeg hebben bereikt”, vertelt Mokotjo op de officiële website van Twente.

Ook hoofdtrainer Alfred Schreuder is content met de overstap van de middenvelder. “Kamohelo Mokotjo stond al lange tijd op onze lijst voor eventuele versterkingen op ons middenveld. Zijn kwaliteiten spreken voor zich. Hij is een ontzettend goede speler in balbezit en een slimme voetballer bij balverlies. Wij willen in ons spel veelal de bal hebben en daarin kan hij ons dus helpen. Het is aan Kamohelo te laten zien dat hij een meerwaarde is voor ons middenveld, maar daar heb ik alle vertrouwen in als ik hem zie spelen bij PEC Zwolle.”

Mokotjo is sinds 2009 te bewonderen in de Nederlandse competitie. Daarvoor kwam de speler in kwestie uit voor Supersport United. Mokotjo kwam bij Feyenoord terecht, dat hem eerst een seizoen aan Excelsior verhuurde. Omdat Mokotjo in De Kuip geen uitzicht had op een basisplaats, stapte hij in 2013 over naar PEC Zwolle. Met de Zwollenaren legde hij beslag op de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Omdat de transfer voor 12.00 uur is afgerond, mag Mokotjo meedoen in het eerste competitieduel van FC Twente tegen SC Cambuur.Posted in: roerdalen