pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 13, 2019 5:17 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Uw opinie heeft te zeer een Ajax-pet op ten koste van bijv. PSV enz…..

Roerdalen – Als PSV-Supporter moet het mij van het hart dat het Roerdaljournaal.nl deze week te zeer de Amsterdamse pet van Ajax heeft opgezet. Niet volgens de commentator van het stuk maar juist het kliekje erom heen zijn de boosdoeners: Ajax moet en zou de titel halen en de zuiderlingen van PSV moeten maar gauw heel blij zijn met plek 2. En de veroorzakers? de partijdige VAR, de zg top-scheidsrechters én onze voetbalbond (de achteroverleunende KNVB—bazen in Zeist) worden in de opinie van het Roerdaljournaal.nl niet eens genoemd als grote juichende fans van Ajax en knarsetandende tegenstanders van het Eindhovense PSV (inclusief het volgens hen “vervelende mannetje Van Bommel”).
Ondergetekende ( J. Wolters) hoopt dat u mijn mening over de competitievervalsing ten faveure van Ajax en ten nadele van PSV durft te publiceren. In bijna alles is de KNVB Ajax tegemoet gekomen om Ajax terwille te zijn om de Amsterdammers maar kampioen te maken.
Natuurlijk: Ajax speelt momenteel goed tot uitstekend voetbal, maar ook weer dank zij het…geld (de dure Tadic heeft bijvoorbeeld veel na en vlak voor de winterstop Ajax gered ). De VAR (partijdig) en de arbiters (de altijd bewierookte grutter Kuipers uit het oosten des lands voorop en die trouwens ook maar wat al te graag bij het westerse incrowdvoetbal-wereldje wil horen) zijn geïndoctrineerd in Zeist: pro Ajax zijn en anti PSV want dat levert “ons” ( KNVB en ORANJE en NEDERLAND) bonuspunten op in internationaal verband. Philips zegt ze daar niet zo veel. Voeg daar nog eens extra bij de competitievervalsing van het verplaatsen van wedstrijden. Oh ja, anders konden die arme jongetjes van Ajax wat al te vermoeid raken door wat al te veel te moeten spelen internationaal en zo… Dus verplaatsen we wat duels, aldus de KNVB.
PSV daarentegen heeft bijna van meet af aan goed voetbal laten zien (niet altijd geweldig maar altijd vechtend tot de laatste minuut : “op z’n Duits’ zogezegd en met eerlijk voetbal). Voor de winterstop waren ze ongenaakbaar, nu is de vorm even minder en dan wreken zich de voordeeltjes ( zie hierboven) die Ajax geniet. En eerlijk is eerlijk: Ajax is ook beter gaan voetballen…zeker toen de miljoenenclubs eens kwamen kijken om met geld de een na de ander weg te kopen of op het interesse-lijstje te zetten
Lang leve de partijdig op alle fronten in het westen. Maar er zijn nog 5 duels te gaan: PSV maak het AJAX zo moeilijk mogelijk want internationaal moeten ze zich nog met de allergrootsten bewijzen: natuurlijk ze hebben de grote jongens uit Spanje en deze week die uit Italië even laten een dat het team goed draait. Maar als straks door “wegkoperij” ( anders kan ik het niet noemen) weer wat gaten vallen in het Ajax-topteam kunnen de trainers weer beginnen met een nieuw team te smeden en dat doet niet alleen Ten hag. Hij heeft hel watadvisuers rond zich verzameld op dat terrein. Door de miljoenen echter die de toehaal rijke Ajax-kas binnenstromen worden spelers gekocht die het eigenlijk niet waard zijn: althans de betaalde prijs niet. Het resultaat mag duidelijk zijn: Ajax-spelers worden overbetaald en het onderscheid met de rest (incluis PSV en Feyenoord) wordt ook in samengestelde (= vertegenwoordigende) elftallen alleen maar groter: de luxe paarden (van (ex-) Ajax) en de werkpaarden van e rest van de Nederlandse clubs. Eind van het liedje: het voetbal in Nederland valt weer terug naar het niveau van pakweg 4-5-6 jaar geleden en we kelderen (weer ) als een baksteen op de internationale niveaus. Opnieuw beginnen maar weer: maar wie trekt dan eens flink aan de bel vanuit net-onder-de-top??
Ik maak me dus zorgen om de toekomst:natuurlijk staan er weer enkele topspelers op, maar dat is niet genoeg…
J. Wolters, RoerdalenPosted in: algemeen, roerdalen