pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 26, 2014 12:14 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Vanaf zaterdag kermis in Weert met 180 attracties op 7 pleinen

Weert – Kermis in Weert op 7 lokaties van zaterdag as t/m donderdag met 180 attracties. Maak een ritje onder de kerktoren in de prachtig, authentieke Grand Carrousel. Of laat je adrenaline tot een hoogtepunt stijgen in een van de wervelende achtbanen. Pik daarna een suikerspin mee en laat je verleiden door de vele prijzen bij de speltenten. Van ballen gooien, schuiven met muntjes, kamelenracen tot eendjes vissen. Kermis Weert heeft zowel een grote variëteit aan traditionele kermisattracties als unieke uitblinkers die de grenzen van hoogte, snelheid en beleving opzoeken.

Voor het eerst op Nederlandse bodem zijn de Huss Booster en de Predator te beleven. En wat dacht je van The Tower? Een vrije val toren van maar liefst 90 meter hoog, voor de echte daredevils! Ook is na een lange omzwerving over de wereld de Eurocoaster weer ‘thuis’. Deze achtbaan met hangende gondels van Weerter kermisfamilie Buwalda staat garant voor adrenaline en plezier.

Verder zijn dit jaar nieuw in Weert de Cake Walk, voor veel klim- en klauterplezier met het hele gezin. We verwelkomen het Kindertapijt voor wat spanning onder de kleintjes. En de levensechte zombies van de Geistervilla laten u ook niet onberoerd!

Wil je meer weten over de openingstijden, bereikbaarheid en voorzieningen? Kijk dan voor meer informatie: www.kermisweert.nlPosted in: Geen categorie