pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 1, 2019 8:02 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Vandaag wordt Andre Rieu 70: felicitaties en lovende woorden

Roerdalen – Vandaag 1-10-19 is hij jarig: Roerdaljournaal.nl feliciteert André Rieu’ die zijn 70ste verjaardag viert. Dagblsd De Limburger laat ook in een pagina groot artikel bekenden en minder bekenden de Maastrichtse musicus feliciteren. Onderstaand wel een van de mooiste van eenfan :?de 104-jArige zuster Leona di zegt: “Hij maakt de mensen blij met zijn muziek. Als ik me slecht of verdrietig voel, zet ik een cd van hem op en dan gaat het meteen een stuk beter”
De Maastrichtse musicus is wereldberoemd en weet met zijn muziek de harten van vele miljoenen mensen te raken. Deze dinsdag viert hij zijn zeventigste verjaardag. Prominenten, collega’s en fans feliciteren hem.
ZUSTER LEONA (105), GROOT FAN:
“Ik volg André Rieu al sinds de Hieringbiete-concerten. Daar ging ik vanuit het klooster stiekem naartoe. En ik kwam altijd vrolijk weer terug. . Hij maakt de mensen blij met zijn muziek. Als ik me slecht of verdrietig voel, zet ik een cd van hem op en dan gaat het meteen een stuk beter. Hiis een fijn mens, die ook het beste voorheeft met de medemens. Ik hoop dat we nog lang van hem mogen genieten; en dat ik er volgend jaar zomer nog ben en weer een walsje met hem kan dansen op het Vrijthof.”Posted in: algemeen, roerdalen