porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 11, 2014 2:05 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Verdacht maakt proefrit op motor eindigt in hospitaal

Baarlo – Een man is maandagavond door agenten aangehouden, nadat hij tijdens een verkoop er vandoor ging met een motor waarmee hij een proefrit wilde maken. Hij kon korte tijd later worden aangehouden omdat hij onderuit ging met de motor.

De verdachte wilde rond 20.30 uur een motor kopen aan de Scheresweg, toen hij borg moesten overleggen voor het maken van een proefrit ging hij er plotseling vandoor richting Neer. Hierop werd direct de politie gewaarschuwd door de eigenaar. Op de Napoleonsweg in Neer kwam een van de agenten die de verdachte zocht uit bij een verkeersongeval. Dit bleek de gezochte man te zijn die onderuit was gegaan met de motor.

Mogelijk heeft hij een vluchtheuvel over het hoofd gezien, waarna hij ten val is gekomen. Omstanders hadden zich al om de man ontfermd, die vervolgens door agenten kon worden aangehouden. De verdachte is voor medische behandeling onder bewaking overgebracht naar het ziekenhuis. Hij hield diverse kneuzingen en een gebroken voet over aan het voorval. De man maakte gebruik van een valse identiteit bij de koop, vermoedelijk gaat om een 29-jarige Weertenaar, de politie neemt ook dit in het onderzoek mee.Posted in: politie