pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2020 2:05 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Vermissing Tanja Groen: speurtocht naar sten van ontzielde lichaam (2)

Roerdalen – lTanja Groen (18) is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en in een al gedolven graf gelegd. Dat zegt Peter R. de Vries, die de familie bijstaat, tegen deze nieuwssite. ,,Het scenario is dat ze op de avond dat ze verdween is vermoord en door de dader in een vers gedolven graf is gelegd, waar de volgende dag een kist in is gegaan met een overledene en het graf is dichtgegooid”, zei De Vries. De politie verwacht aan het einde van de dag te kunnen melden of er stoffelijke resten liggen van iemand anders dan de man die daar begraven ligt.

De vermissing van Tanja Groen is een van de bekendste onopgeloste coldcasemisdrijven uit de jaren 90. De politie liet vanochtend weten ‘nieuwe en interessante informatie’ te hebben ontvangen over de plek waar haar lichaam mogelijk begraven is.

Lees ook

(3)
De informatie leidde naar een graf op de begraafplaats van de Katholieke Kerk Heugem in Maastricht. Het kerkhof lag op de weg waarlangs de 18-jarige studente mogelijk terugkeerde vanuit Maastricht naar haar kamer in het dorp Gronsveld.

ZIE OOK: Oud-rechercheur zaak-Tanja Groen: ‘nooit hebben we opgegeven’ (premium)

Witte
Het onderzoek in het graf vindt buiten het zicht van het publiek plaats. Over het grafnaast eenhoge witetentgepaatst.onderzochte graf lag is een zeil gelegd, zodat niet te zien is in wiens graf wordt gezocht.

De begraven persoon, waarvan de identiteit niet bekend is gemaakt, heeft volgens de politie helemaal niets met de verdwijning van Tanja te maken. Zijn vrouw leeft nog en woont in een verzorgingstehuis. Zij en andere nabestaanden zijn op de hoogte van het onderzoek en hebben toestemming gegeven voor de operatie.Posted in: algemeen, politie, roerdalen