By juni 5, 2014 6:34 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Vermoedelijke drugsdealer van 53 gepakt bij politieactie

Roerdalen/Eindhoven – Tijdens een geplande actie in de Eindhovense wijk Gestel, hield de politie woensdagmiddag een 53-jarige vermoedelijke drugsdealer uit Someren aan. Hij wordt er van verdacht vanuit een woning aan de Dukasweg drugs te hebben verhandeld.

Onderzoek na klachten
Na klachten van overlast uit de omgeving van de betreffende woning, startte de politie een onderzoek. Daaruit bleek dat de verdachte vermoedelijk drugs dealde vanuit de woning van zijn 49-jarige vriendin aan de Dukasweg. Tijdens de actie van woensdag werden twee Eindhovense mannen opgepakt nadat ze in de woning drugs hadden gekocht. De vermoedelijke dealer werd kort daarna opgepakt in de Mauritsstraat. Vervolgens ging de politie de woning binnen en werd de vriendin aangehouden. Tijdens huiszoekingen in haar huis en in de Somerense woning van de man, nam de politie enkele tientallen verpakkingen met een gebruikershoeveelheid cocaïne en heroïne in beslag. Tevens werden verpakkingsmaterialen en weegschalen gevonden. De vermoedelijke dealer zit vast en wordt vrijdag voor de rechter-commissaris geleid. Zijn vriendin en de klanten werden na verhoor weer vrijgelaten.

Auto afgepakt
Misdaad mag niet lonen! Daarom intensiveert de overheid haar inspanningen om crimineel vermogen af te pakken. In het kader van ‘afpakken’ werd daarom de auto van de verdachte in beslag genomen, omdat deze vermoedelijk met crimineel verkregen geld is gekocht. Door de status(symbolen) af te pakken van de crimineel, tonen we dat misdaad niet loontPosted in: politie, roerdalen