pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 24, 2019 8:04 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Verwarde man aangehouden voor verwoesten gedenksteen Nicky Verstappen

.
Roerdalen – Op 5 april zag een wandelaar dat het monument ter herdenking van Nicky Verstappen stukgeslagen wDe voorbijganger waarschuwde de politie en uit onderzoek bleek dat de gedenksteen wellicht vernield werd met een slaghamer. Voor de feiten werd nu een 48-jarige man uit Heerlen aangehouden, zo verneemt Roerdaljournaal.nl

Nicky Verstappen werd in 1998 op 11-jarige leeftijd vermoord aangetroffen in Brunssum. Momenteel zit Jos B. vast op verdenking van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky nadat hij in augustus van vorig jaar werd aangehouden.
Naar aanleiding van de vernieling van het monument voerde de politie een DNA-sporenonderzoek en dat zou uiteindelijk naar de verdachte geleid hebben. De man werd dinsdagochtend gearresteerd in zijn huis.

Er is nog niets bekend over het motief van de vernieling. Gehoopt wordt dat een verhoor van de verdachte duidelijkheid zal brengen.

De verdachte werd eerder al veroordeeld wegens het beschadigen van de gedenksteen. Toen kreeg hij drie maanden gevangenisstraf.

Het openbaar ministerie bestempelde de verdachte vroeger als een ‘fantast’. Hij hield voor dat hij de moordenaar van Nicky was.

De rechtbank stuurde hem eind 2013 naar een psychiatrische kliniek omdat hij aan een zware psychische stoornis zou leiden. De verdachte moest tegen zichzelf beschermd worden, klonk het toen.Posted in: algemeen, politie, roerdalen