pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 15, 2014 8:25 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Voetbal: Van Basten keert weer terug op het veld

Roerdalen – AZ hoeft niet op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. De Telegraaf meldde vorige week dat Marco van Basten zou stoppen als coach van het Alkmaarse vlaggenschip, maar AZ maakt maandag op de website van de club bekend dat San Marco dinsdag terugkeert op het trainingsveld. Om 10.00 uur is er een persconferentie en komt er tekst en uitleg.

De 49-jarige Van Basten zat sinds eind augustus wegens gezondheidsproblemen thuis; de coach had last van hartkloppingen en gaf zijn taken daardoor over aan Alex Pastoor.”We zijn erg blij met de huidige ontwikkelingen”, reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart op de website van AZ. “Marco heeft continu bij ons aangegeven na zijn periode van rust graag op het trainingsveld in Alkmaar te willen terugkeren. Dat heeft hij zondag en maandag nogmaals aangegeven.”
“Tijdens de gesprekken hebben ook wij onze wens uitgesproken om samen door te willen gaan”, vervolgt Stewart. “Toen ook vanuit de medische staf groen licht werd gegeven, is besloten tot de terugkeer.” AZ speelt aankomende zondag tegen PEC Zwolle en het lijkt erop dat Van Basten tijdens dit duel weer in de dug-out zal zitten.Posted in: roerdalen