pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 12, 2019 11:59 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : VVD-er Cillekens haalt uit op Facebook: Ziet Waterschap Limburgse bevolking in 2020 als “pinautomaat”?

Roerdalen – Op Facebook haalt VVD-er Cillekens uit naar andere partijen in het bestuur/coalitie van het Waterschap Limburg. Hij zegt dat de Limburgse bevolking zich niet als ‘pinautomaat’ in 2020 moet laten gebruiken, aldus verneemt ook Roerdaljournaal.nl lees het verhaal van Cillekens en later ook nog in deel 2 de FB reacties daarop.

VVD Waterschap Limburg tegen onredelijke belastingverhoging van bijna 17% in 2020

Woensdag 20 maart 2019 heeft u op de waterschappen mogen stemmen.
Direct na de verkiezingen heeft de VVD-fractie deelgenomen aan de coalitie onderhandelingen. Het CDA, in de vorm van Waterbelang, leverde met 14 van de 30 zetels de informateur en formateur. In het begin wekte zij de indruk een brede coalitie te willen maken met alle partijen zodat er in feite geen oppositie zou zijn. Als verantwoordelijke partij heeft de VVD haar best gedaan om iets positiefs uit deze coalitievorming te halen. Vreemd genoeg werd onverwacht gevraagd een bestuursakkoord te tekenen voordat een financiële doorrekening werd gedaan en leden van het dagelijks bestuur bekend waren. Uiteindelijk zijn in het dagelijks bestuur slechts drie fracties, Waterbelang, Ongebouwd en Natuur van de in totaal zeven fracties vertegenwoordigd. VVD en de andere fracties waren niet nodig voor een “brede” coalitie.

Het bestuursakkoord is in de ogen van de VVD een coalitieakkoord en daarom heeft de VVD principieel als enige niet haar handtekening gezet. Een goede ingeving zo hebben we gezien bij de kadernota voor 2020. Er wordt hierin van de burger 16,9% belastingverhoging gevraagd in 2020.
Namens de VVD-fractie en drie andere partijen heeft ons lid Guiseppe Noteborn een amendement ingediend waarbij de lasten niet meer dan 3,5% stijgen per jaar voor de komende vier jaar. Het CDA/waterbelang heeft daarop de steun voor de kadernota terug moeten trekken en hun dagelijks bestuurder op financiën was daar uiteraard niet blij mee. De VVD heeft vervolgens met alle partijen samen besloten een commissie in te stellen die na het zomerreces aan de begroting gaat werken en heeft daarop haar amendement teruggetrokken.

De VVD zal als enige oppositiepartij ook echt oppositie voeren en vooral ervoor strijden dat het waterschap Limburg de bevolking niet gebruikt als pinautomaat.Posted in: algemeen, roerdalen