pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 22, 2020 5:56 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Wedstrijdschema eredivisie Nederland naar Engels voorbeeld

Roerdalen – Eredivisie: Zes toppers, inclusief klassieker Ajax-Feyenoord, in januari!, zo verneemt Roerdaljournaal.nl van Nu.nl

De eredivisie krijgt volgend seizoen januari als topper- en klassiekermaand. Liefst zes onderlinge duels tussen Ajax, Feyenoord, PSV en AZ worden dan gespeeld. In het officiële competitieprogramma dat de KNVB vanochtend vrijgaf, is zoals aangekondigd maximale flexibiliteit ingebouwd. Van speelronde 22 tot en met 34 staan alleen de affiches nu al vast. De precieze speeldagen en aftraptijden volgen pas in de week voor kerst.

De Nederlandse eredivisie gaat straks een klein beetje op de Engelse Premier League lijken. In die competitie wordt al sinds jaar en dag een reeks aantrekkelijke topaffiches kort op elkaar gepland in de eindejaarstijd. In de Nederlandse variant gaat het komend seizoen om een topper- en klassiekermaand tussen 10 en 31 januari.

Ajax en PSV trappen op 10 januari om 16.45 uur af in een eerste kraker. Daarna volgen in snel tempo PSV-AZ (13 januari), Ajax-Feyenoord (17de) en Feyenoord-AZ (24ste). De duels AZ-Ajax en Feyenoord-PSV sluiten op zondag 31 januari de rij. De KNVB en de clubs komen op dit opvallende schema uit, omdat er door de coronacrisis andere prioriteiten gelden dan normaal.

,,We hebben de afgelopen tijd met elkaar bepaald: de competitie moet volgend seizoen hoe dan ook worden uitgespeeld. Dát is prioriteit nummer één’’, stelt Jan Bluyssen, competitiemanager van de KNVB. ,,Met de meest aantrekkelijke affiches liefst zo laat mogelijk in een schema. Want zo vergroot je de kans op zoveel mogelijk publiek bij topduels.’’Posted in: algemeen, roerdalen