porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2014 8:04 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Tour 2014: Weer Frans succes en huilende Garmin-kopman

Roerdalen -Tony Gallopin heeft zijn tweede succesnummer in de Tour de France beet. De renner van Lotto-Belisol bleef gisteren in de 187,5 kilometer lange rit van Besançon naar Oyonnax net uit de greep van het sprintende peloton. Maandag reed de Fransman al een dag lang in de gele trui. De Italiaan Vincenzo Nibali blijft nu het klassement met een royale marge aanvoeren.

Direct na de officiële start van de heuvelachtige etappe regende het aanvallen, maar telkens werden de vluchters onmiddellijk in de kraag gegrepen.

Intussen was de etappe al tot een lijdensweg verworden voor Andrew Talansky. De kopman van Garmin-Sharp – door een val in de slotfase van de zevende rit al gehavend – kon het tempo van het peloton niet volgen en kreeg al snel meerdere minuten aan zijn broek. De Amerikaan stapte zelfs af en leek zodoende op te geven, maar na een gesprek met de ploegleiding vervolgde hij huilend zijn weg.

Garmin besloot vervolgens de kaarten op de Nederlander Tom-Jelte Slagter te zetten. De Groninger maakte zich samen met Jan Bakelants en Nicolas Roche los van het peloton, maar die krachtsinspanning bleek een te grote aanslag op zijn kuiten.
Gallopin plaatste in de slotfase vervolgens een aanval en bleef het aanstormende peloton uiteindelijk tien meter voor. John Degenkolb won de sprint van de grote groep.Posted in: roerdalen