pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 21, 2019 12:05 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Weer podiumplek Max Verstappen ? ( deel 2)

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl is er weer bij: wanneer u dit leest (deel 2) is Max Verstappen weer in de vrije training actief geweest. Met velen kijken wij ook weer vooruit naar zondag as.
Ook racingnews365.nl metst dat het nog maar de vraag is of Red Bull dit jaar tijdens de GP van Frankrijk aanspraak kan maken op een podiumplek. In Canada kwamen de gebreken van de Japanse Honda-krachtbron duidelijk naar voren en ook op het Franse circuit kan een sterke motor grote verschillen maken. Bovendien lijkt het chassis van Red Bull momenteel niet goed genoeg om de tijd die op de rechte stukken wordt verloren goed te kunnen maken op de bochtige gedeeltes van het circuit aan de Côte d’Azur.
Honda heeft echter aangegeven dat het tijdens de Grand Prix van Frankrijk de derde versie van haar 2019-motor zal introduceren. Het is afwachten of dit zal betekenen dat Red Bull het vuur aan de schenen Mercedes en Ferrari kan leggen. Vooralsnog lijkt het er op dat Max Verstappen weer boven zichzelf en zijn materiaal uit zal moeten stijgen om beslag te kunnen leggen op een top-klassering, want het gat tussen de motorleveranciers lijkt te groot om met een enkele update gedicht te kunnen wordenPosted in: algemeen, gedicht, roerdalen