pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 6, 2021 8:49 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Wens 2021: “Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak momenten bijzonder”

Laten we het nieuwe jaar beginnen met een wens voor elke lezer en die luidt: “Wacht niet op bijzondere
momenten, maar maak momenten bijzonder”. Laat vervolgens in deze coronatijd, die wens even goed op je inwerken en relativeer…

Die wens – eerlijk gestolen van een wenskaart – raakt vaak de zin van het leven, en zeker nu. De klok tikt even hard door als vorige jaren maar toch lijkt het, of de mensen meer tijd hebben. Neen, ze némen meer tijd omdat een deel van de maatschappij en dus samenleving noodgedwongen ook even terug moet. Bewust een versnelling lager schakelt. Andermaal een gelegenheid neemt tot relativeren.

In zo’n korte overpeinzing worden we weer met beide voeten op de grond gezet, zo aan het begin van een nieuw jaar. En ook vraagt die zin om juist nu weer even een ogenblik om stil te staan bij al diegenen, die ons ontvielen, niet alleen door door ‘corona’. Opnieuw een relativerings-moment.

Het is nog altijd corona-tijd en dat betekent simpelweg de regels in acht nemen. Due periode is, als we de deskundigen mogen geloven, nog lang niet voorbij. En wie heel eerlijk tegen zichzelf is: bij velen is corona daarmee mogelijk het vertrekpunt in een nieuwe levens-orde of fase daarvan.

Of keren we nadat het virus weer enigszins op zijn retour is, weer naar de hektiek van alle dag?
Te hopen is dat dat niet gebeurt. Want het afstand nemen, iets nuchter bekijken of in perspectief zien – wat relativeren toch betekent – voelt meer dan eens als een warm bad en geeft nieuwe energie, lost ballast en beperkt zich tot hoofdzaken, waardoor meer rust én dus tijd ontstaat. De hoofden raken wat leger. Alleen…we doen het te weinig. Te weinig genieten van het nu en maakt dat minstens een keer per week en liefst een keer per dag tot ‘wauw-moment’ : het is in elk geval een goed voornemen voor 2021.
(.JB.)


Een winters tafereel “binnen”: zal Koning Winter ook “buiten” in deze eerste maanden van 2021 nog “uitpakken”? Dan mag u daarvan een foto nemen en opsturen naar [email protected] en schrijf er even bij “waar wie wat” is of uw telefoonnummer voor eventuele info.Posted in: algemeen