pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 5, 2019 10:56 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Wie doet mee: zingen als project over vroegere popmuziek (Beatles, Rolling Stones, Cohen enz)

Roerdalen – Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor wil in het najaar een groot popconcert geven in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daar zal wellicht veel belangstelling voor zijn bij mannen die de Roaring Sixties en de Flower Power nog in hun bloed hebben. Zo verneemt Roerdaljournaal.nl
Om hen enthousiast te maken willen wij als organisatie publiciteit.
Zing jij ook altijd de popsongs mee? Hoe mooi is het niet om in koor de popsongs van Beatles, Rolling Stones, Leonard Cohen, etc, uit de Roaring Sixties uit volle borst mee te zingen? Interesse?
Na de vakantie komt er een uitdaging voor mannen die graag Popmuziek zingen! Top of the Pops in Roermond! Houd de dinsdagavonden in september en oktober vrij!
In een volle ECI worden op zaterdag 23 november a.s. popsongs uit de jaren 60/70/80 gezongen, en wil je daarbij zijn met andere liefhebbers van popmuziek, met of zonder zangervaring? Laat je verrassen en kijk eens op www.roermonds-mannenkoor.nl. “YES, DO IT” …. POP zingen (yes, you can!)
Ben jij van de Flower Power–generatie en wil je die ervaring levend houden? Grijp je kans! Zing bekende popmuziek in een gezellig projectkoor in oktober en november. Waar en hoe? Zie www.Roermonds-mannenkoor.nlPosted in: algemeen, roerdalen, roermond