pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 24, 2014 9:04 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Wie gaat mee met TV Ellef naar Spanje in 2015??: hier de info

Herten- Ook in 2015 gaat TVEllef weer naar Malgrat de Mar. In April 2014 was het hele TVEllef team samen met de kijkers op reis gegaan en werd een hele week TV programma’s en videoclips opgenomen. Vanwege het grote succes is er in 2015 een nieuwe mogelijkheid om mee te gaan.In de meivakantie 2015 (24 apr 2015 – 3 mei 2015) gaat TV Ellef weer naar Spanje,
en iedereen mag mee!

Een hele week lang gaan we opnames maken van TV programma’s, soap en videoclips met de TVEllef artiesten en presentatoren. We verblijven in hotel Reymar Playa in Malgrat de Mar, aan de Middelandse zee, vlak bij Barcelona.

Hotel Reymar Playa is een eenvoudig hotel, maar wel prachtig gelegen.
In Mei kan het al best warm zijn aan de Costa, vorig jaar hadden we de hele week zonnig weer! We maken er de hele week televisie opnames en nemen die week alle programma’s op in Spanje. Ook maken we diverse uitstapjes naar plaatsen in de buurt. Alles is optioneel, u kiest zelf of u mee gaat of zelf op pad wil.

We reizen naar Spanje in de bus van Boosten reizen, dat is een prachtige Royal Class bus met voldoende beenruimte, waar je lekker in kunt slapen. De gezelligheid begint al onderweg (met een stukje vlaai van Hannen de Bekker)! Er is een bar, toilet, dvd en airconditioning in de bus.

We vertrekken op vrijdag 24 april 2015 in Herten omstreeks 17.00 uur indien u in een volle TVEllef bus zit. Boekt u later, dan is het mogelijk dat u in een andere bus van Boosten reist, en die vertrekt al rond 11.00 uur.
Op zaterdagochtend komen we aan in Spanje. We vertrekken zaterdagavond een week later om zondagochtend terug te keren in Nederland.
Gedurende de week maken we opnames in het hotel, de omgeving en in Barcelona.

Het is mogelijk om apart een vliegreis te boeken naar hetzelfde hotel. U dient dan zelf voor vliegtickets te zorgen. Wij kunnen u daarbij helpen, en afspraken maken over bijvoorbeeld de transfer van en naar het vliegveld. Neem contact met ons op als u zelf wilt vliegen i.p.v. de bus.

Het voordeel is dat we de reis plannen in de schoolvakantie, dus kinderen tussen 4 en 16 jaar kunnen ook mee die week zonder te spijbelen.
Het eerste kind tot 11 jaar dat op de kamer erbij slaapt betaalt € 124,-. Bij een eenpersoonskamer is er een toeslag van € 78,-. Wie gaat er mee in de TVEllef bus?! We horen graag van jullie op korte termijn als jullie mee willen gaan. Wie wil dat nou missen!

Thuisblijven is duurder…

Hotel Reymar Playa***

Hotel Reymar Playa is een 3-sterren hotel en is direct gelegen aan de boulevard met het lange, goudgele zandstrand van Malgrat de Mar. Dit hotel ligt aan het begin van de lange boulevard op 200 meter van het gezellige oude centrum van Malgrat de Mar.

Men organiseert enkele malen per week dansavonden met live muziek. Verder is er een zwembad met een mooi zonneterras en er is een afgescheiden kinderbad.

Hotel Reymar Playa heeft een mooie ontvangsthal, bar, internet (gratis wifi bij de bar bij het gebruik van een drankje, op de kamer is er wifi tegen betaling), receptie met kluisjes en een gezellig restaurant waar de maaltijden in eenvoudig buffet geserveerd worden. U kunt zelf bepalen hoe laat U de lunch en/of diner nuttigt, er is namelijk een doorlopend buffet van 13.00 tot 21.00 uur.

De kamers zijn voorzien van bad/douche, televisie, toilet, verwarming, airconditioning en een balkon. Er zijn ook familiekamers voor maximaal 6 personen. De 5e en 6e persoon krijgen dan korting i.p.v. de 3e en 4e persoon. (alleen telefonisch te boeken)

Kortom: een leuk en gezellig hotel!!

Kamerinformatie

De netjes ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, airconditioning en huurkluisje. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon of terras met zitje.Posted in: Geen categorie