pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 23, 2014 8:08 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Wie zag dollemansrit op snelweg met zwarte Mercedes met Duits kenteken?

Roermond – De politie is op zoek naar mensen die vrijdagmiddag op de A2 en de A73 te maken hebben gehad met een personenauto die andere auto’s van de snelweg probeerde te drukken en waarbij ook met een vuurwapen is gedreigd.

Even voor 15:00 uur kreeg de politie de melding dat op de A73 een zwarte Mercedes van het type S-klasse met Duits kenteken andere weggebruikers de weg afsneed en hen zodoende van de weg probeerde af te drukken. Daarbij zou vanuit de auto ook gedreigd zijn met een vuurwapen in de richting van de andere weggebruikers.

Vuurwapen

Na de melding werden diverse politiepatrouilles richting de A73 gedirigeerd. Een van de patrouilles zag de bewuste auto uit de Roertunnel bij Roermond tevoorschijn komen rijdende in de richting van Swalmen. De achtervolging werd ingezet, waarna de bestuurder de auto stilzette op een parkeerplaats langs de A73. Omdat er sprake was van een mogelijk vuurwapen, werden de beide inzittenden gedwongen uit het voertuig te stappen, waarbij een agent zijn vuurwapen had getrokken. De beide mannen werden vervolgens geboeid overgebracht naar het politiebureau. In de auto bleek een handvuurwapen en munitie te liggen. De verdachten zijn 22 en 23 jaar oud en zijn beiden afkomstig uit Charleroi (België).

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die te maken hebben gehad met het levensgevaarlijke rijgedrag van beide mannen of die met een vuurwapen vanuit hun auto zijn bedreigd. Ook wil de politie graag spreken met mensen die enkel getuige zijn geweest van wat zich op de A2 en de A73 heeft afgespeeld. Op de A2 in noordelijke rijrichting ter hoogte van Echt kwam een oudere man met zijn auto in de greppel terecht, nadat hij voor een andere auto plotseling moest uitwijken en vervolgens tegen een vrachtwagen botste. De man moest worden opgenomen in het ziekenhuis; zijn auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Het is heel goed mogelijk dat bij deze actie eveneens de bewuste Mercedes betrokken is geweest.
De politie vraagt mensen die hiervan getuige zijn geweest ook contact met de politie op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900 8844.Posted in: politie, roermond