pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2014 9:22 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK 2014 : Kuyt had een zeer bijzonder 100ste interland met 2-1winst tegen Mexico

Roerdalen – Door de 2-1 winst van Oranje tegen Mexico is Nederland weer in achting gestegen. Er waren 4 bijzonderheden: architect Sneijder komt  steeds beter in vorm, Kuyt ontpopt zich tot alleskunner met een haast onuitputtelijke  motor,  Klaas-Jan Huntelaar had een gouden invalsbeurt en is jammergenoeg maar bankzitter, Robben ketent vaak meer dan 2 spelers.

“Het is precies zeven jaar geleden dat mijn vader is overleden. Als je dan zeven jaar later de zevende speler wordt in de historie met honderd interland, is dat geen toeval”, zegt Kuyt tegenover de NOS.

Kuyt kroop tegen Mexico in de rol van alleskunner. Hij speelde linksback en rechtsback en stond ook nog enige tijd in de spits. “Van Gaal heeft alles voorbereid, hij heeft precies in gedachte wat er kan gebeuren. Het mooie is dat dit scenario ook al besproken was. Iedereen wist wat hij moest doen. We kunnen schakelen in zo veel systemen. 5-3-2, 4-3-3 en alles of niets. We scoren en schakelen gewoon weer terug.”

Voor Kuyt was het een ongelooflijke wedstrijd. “Een heel lastige wedstrijd vandaag, ook met deze omstandigheden. Mexico was een stugge tegenstander. We hadden de bal meer dan in de andere wedstrijden, maar het was lastig kansen creëren. Als je dan zo achterkomt, moet je alles geven.”Posted in: roerdalen