porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 14, 2014 3:52 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK 2014: Van Hanegem:Robben was de beste WK-speler, niet Messi..”.

Roerdalen – ‘Zelfs de beste van allemaal ging ten onder, maar Robben bleef
Lionel Messi werd weliswaar verkozen tot beste speler van het WK, maar de dribbelaar had zich zelf waarschijnlijk een andere voorstelling gemaakt van het toernooi. Messi kon zijn stempel niet drukken op de finale tegen Duitsland en met een zuur gezicht nam hij de individuele prijs in ontvangst. Messi moest tijdens de finale een paar keer kokhalzen, zag ook Willem van Hanegem.

“Ik weet het niet hoor, zal het de druk op die gasten zijn?”, vraagt Van Hanegem zich af in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, maar ook Messi, de beste van allemaal, gingen ten onder. Daarom heb ik zo’n waardering voor Arjen Robben. Hij was de beste van het toernooi. Niet omdat de anderen wegvielen. Nee, juist omdat hij overeind bleef.”

Volgens Van Hanegem heeft het toernooi de terechte winnaar gekregen. “Ze hebben in elke wedstrijd hun klasse getoond en hebben voor mooi voetbal gekozen wanneer het kon”, aldus de Kromme, die besluit met de opmerking dat de voetbalvolgers kritisch moeten blijven kijken naar het spel. Van Hanegem noemt het ‘jammer’ dat Robin van Persie liep te ‘piepen’ over de kritiek die hij kreeg.Posted in: roerdalen