pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 24, 2014 3:17 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: België wil Duitsland niet ontlopen donderdag…

Roerdalen – België speelt pas donderdag de laatste groepswedstrijd tegen Zuid-Korea, maar bondscoach Marc Wilmots heeft nu al laten weten dat een aantal spelers niet op een basisplek hoeft te hopen. Het betreft Axel Witsel en de ex-Ajacieden Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld.

Alderweireld en Witsel staan op scherp, terwijl Vermaelen zondag geblesseerd afhaakte. De bondscoach wil geen risico met de verdediger lopen en houdt hem dus aan de kant. Daarnaast blijft de met zijn lies kwakkelende Vincent Kompany mogelijk aan de kant.

Wilmots: “Voor de laatste groepswedstrijd zal ik dus vooral rekening houden met de frisheid van de spelers. Wie speelt, is niet belangrijk. De essentie is dat de puzzel in elkaar valt. De spelers die tegen Zuid-Korea hun kans krijgen, zullen zich willen bewijzen en de zege pakken.”

De keuzeheer wil van Zuid-Korea winnen, maar dat is niet om Duitsland te ontlopen. “Waarom zouden we proberen om Duitsland te ontlopen? Als we tot het einde willen geraken, moeten we sowieso voorbij grote landen. Rekenen staat trouwens niet in mijn woordenboek. We spelen iedere match om te winnen”, aldus Wilmots tegen Sporza.Posted in: roerdalen