pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2014 8:06 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK voetbal: Cillessen: “Nuchter blijven, met beide benen op grond”

Roerdalen – Nationaal doelman Jesper Cillessen blijft nuchter na complete afslachting van Spanje door Oranje met5-1 terwijl Chili tegen Australië met een 3-1 zege naar de kleedkamer mocht.
Woensdag speelt Nederland tegen Australië en moet Spanje van Chili zien te winnen, anders…
Jasper Cillessen maakte vrijdag zijn debuut op een WK en zijn vuurdoop werd er één om nooit te vergeten. Nadat hij een penalty van Diego Costa moest incasseren zag de doelman hoe zijn teamgenoten compleet over Spanje heen walsten en een eclatante 1-5 zege boekten. Ondanks die monsterscore blijft de keeper nuchter over het verdere verloop van het toernooi in Brazilië.

Cillessen hield Oranje bij een 1-0 achterstand op de been, met een prima reflex op een inzet van David Silva. “Ik bleef lang staan, in de hoop dat hij de bal tegen me aan zou schieten of zou stiften. Dat laatste deed hij, daardoor kon ik nog reageren”, sprak de Ajax-sluitpost na de wedstrijd aan het ANP. Hij gaf aan dat hij zijn spel nog wel moet verbeteren, te beginnen met de ontmoeting tegen Australië.

Langer stilstaan bij de riante zege dan strikt noodzakelijk wilde Cillessen dan ook liever niet. “Eén wedstrijd winnen is leuk, maar we willen die wereldbeker winnen. We hebben nu nog helemaal niets. Uiteindelijk moeten we nog zes wedstrijden winnen om wereldkampioen te worden. Als je de poule niet doorkomt, heb je hier helemaal niks aan”, aldus de keeper.Posted in: roerdalen