pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2014 10:31 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK Voetbal: Duitse aanvoerder Lahm: het moet tegen Frankrijk beter

Roerdalen- Philipp Lahm was niet verrast dat Duitsland het maandag in de achtste finale tegen Algerije (2-1) op het WK moeilijk had. Pas in de verlenging van de wedstrijd wist de titelfavoriet zich te ontdoen van zijn taaie tegenstander.

“We wisten vooraf dat dit een zeer lastige tegenstander was. Vooral in de eerste helft is dat gebleken. Daarna hebben we het duel grotendeels beheerst. Helaas hebben we enkele prachtige kansen laten liggen. Dan zit er niets anders op dan de verlenging in te gaan”, reageerde Bayern München-speler Philipp Lahm na afloop van het duel.

André Schürrle, de maker van de 1-0, sloot zich daar in grote lijnen bij aan. “We waren van plan om het duel iets eerder te beslissen. Dat is helaas niet gelukt. Ik denk dat het vooral met de kwaliteit van Algerije te maken had. We hadden het gewoon moeilijk”, aldus de aanvaller van Chelsea. Hij gaf toe dat zijn openingstreffer min of meer per toeval tot stand kwam. “In de kwartfinale tegen Frankrijk zullen we beter moeten spelen. Anders hebben we een probleem.”Posted in: roerdalen