pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 9, 2014 3:03 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK Voetbal: Het verschil tussen Robben en Messi volgens Henk ten Cate

Roerdalen – Wat is het verschil? Arjen Robben is tijdens dit WK ontzettend belangrijk voor het Nederlands elftal en Lionel Messi is, overigens zonder in topvorm te verkeren, goud waard voor de Argentijnse ploeg. Vanavond, woensdag, om 22 uur staan de twee aanvallers tegenover elkaar in de halve finale van het WK: wie zal er als winnaar uit de strijd komen? Henk ten Cate heeft er vertrouwen in dat Robben zondag de finale mag spelen.

De Nederlandse coach was assistent van Frank Rijkaard bij Barcelona toen Messi debuteerde in het eerste elftal en kent dus als geen ander de verschillen tussen de twee. “Robben is veel meer een teamspeler dan Messi”, zegt Ten Cate in gesprek met de NOS. “Robben doet mee in de omschakeling en Messi niet. Daarnaast is Robben echt onderdeel van het Nederlands elftal en Argentinië is helemaal afhankelijk van Messi. Hij is eigenlijk het team.”
Een ander verschil is volgens Ten Cate dat Messi gemakkelijker scoort, maar dat heeft ook te maken met het feit dat de Argentijn een vrije rol heeft, terwijl Robben meer taken meekrijgt. Omdat Ángel di María ontbreekt bij Argentinië, denkt Ten Cate dat Nederland de finale gaat bereiken: “De ploeg, die het eerst zijn zenuwen in bedwang heeft, zal winnen. Ik denk dat dat Nederland is, want de druk op Argentinië en vooral Messi is immens”, zegt de coach.



Posted in: roerdalen