pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 24, 2014 8:03 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: WK voetbal: Na zege Chili: Fer wilde Oranjeshirt niet ruilen…

Roerdalen -0
Met een rake kopbal opende Leroy Fer maandag de score in het derde en laatste groepsduel van het Nederlands elftal op het WK in Brazilië. Het was de basis voor de 2-0 overwinning op Chili en de eerste treffer van de middenvelder in het tenue van Oranje. Een bijzonder moment voor de supersub, die het wedstrijdshirt niet met een tegenstander wilde ruilen.

“Of dit shirt voor een speciaal iemand is? Ik geef het aan mijn moeder. Een heel speciaal iemand dus, haha”, vertelde Fer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het is ongelooflijk om op het WK te scoren. Maar het belangrijkste is dat we negen punten hebben. We wilden de sterkere teams ontlopen in de volgende ronde. We hebben een erg goed team. We willen het WK winnen.”

Nederland sluit de groepsfase af met liefst negen punten en speelt zondag in de achtste finales tegen Mexico. Voetbalminnend Nederland had voorafgaande aan het WK weinig fiducie in Oranje. “Het is makkelijker voetballen als heel het land achter de ploeg staat”, erkent Georginio Wijnaldum in gesprek met NUsport. “Er was te veel negativiteit in Nederland. Komt misschien omdat het tijdens de voorbereiding niet altijd liep en omdat andere landen grotere namen hebben. Maar dat zegt niks. Een beter team wint altijd van elf individualistische topspelers. Met onze resultaten hebben we respect afgedwongen.”Posted in: roerdalen