porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 4, 2014 1:40 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Oezbeek fluit zaterdag 22 uur Costa Rica tegen Oranje

Roerdalen – Rav Irmatov uit Oesbekistan fluit als scheidsrechter zaterdag 0m 22 uur Costa Rica tegen Nederland.

Dat is ddoor de FIFA bekendgemaakt.

De Oezbeek krijgt de leiding met de grensrechters Abdoeksamidoello Rasoelov (Oezbekistan) en Bakhadir Kotsjkarov (Kirgizië). Noumandiez Doue uit Ivoorkust is vierde official.

Irmatov was vier jaar geleden ook de scheidsrechter bij de halve finale van het WK in Zuid-Afrika tussen Nederland en Uruguay. Oranje won toen met 3-2.

De 36-jarige Irmatov had dat toernooi ook de leiding bij de openingswedstrijd tussen Zuid-Afrika en Mexico en bij de kwartfinale tussen Argentinië en Duitsland.

Huidig WK

Bij het WK in Brazilië floot Irmatov tot nu toe de groepswedstrijden Zwitserland-Ecuador, Kroatië-Mexico en Duitsland-Verenigde Staten.

Irmatov is sinds 2003 internationaal scheidsrechter. In 2008 en 2009 werd de Oezbeek verkozen tot Aziatisch scheidsrechter van het jaar. Hij leidde in 2008 de finale van het wereldkampioenschap voor clubteams tussen Manchester United en LDU Quito uit Ecuador.

De vierde kwartfinale, die zaterdag vanaf 18.00 uur gaat tussen Argentinië en België, staat onder leiding van de Italiaan Nicola Rizzoli.Posted in: roerdalen