pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 13, 2014 9:25 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : WK voetbal: Oranje pakt derde plek met veel (ex-)”Feyenoorders”

Roerdalen – Het Nederlands elftal nam zaterdag afscheid van het WK in Brazilië, met een 0-3 overwinning op het gastland in de troostfinale. Volgens Wesley Sneijder mag Oranje wel tevreden terugkijken op het mondiale toernooi, ook al gaat de wereldtitel naar Duitsland of Argentinië. “Ik vind het vooral knap van de jonge jongens. Zij hebben het geweldig gedaan hier”, benadrukte de spelmaker.

“Dat geeft ook aan dat het Nederlands elftal zeker toekomst heeft”, vertelde Sneijder in gesprek met de NOS. “Hopelijk kunnen we de komende jaren weer stappen maken. Want ik vond dat we een geweldige groep hadden hier.” Georginio Wijnaldum was exemplarisch voor Oranje op het WK, waar veel jonge Eredivisiespelers verrassend goed voor de dag kwamen. “Ik denk dat er een hele goede basis is gelegd voor de toekomst”, vertelde de middenvelder aan het Algemeen Dagblad. “We hebben heel veel wedstrijden gespeeld. Hier kunnen we mee vooruit.”

“Duitsland is een paar jaar geleden ook begonnen met heel veel nieuwe jonge spelers. Zij zijn nu heel goed. Ik denk dat we daar een voorbeeld aan moeten nemen.” Dirk Kuyt viert volgende week zijn 34e verjaardag en speelde in Brazilië mogelijk zijn laatste toernooi als international. “Het was ook speciaal om tegen Brazilië op een gegeven moment met negen spelers of oud-spelers van Feyenoord op het veld te staan”, erkende de ex-speler van Feyenoord. “Vooral die jonge jongens hebben het heel goed gedaan.”

“We hebben hier een mooie basis gelegd voor de toekomst”, vond ook Robin van Persie. “Toen Van Gaal twee jaar geleden een hoop jonge spelers een kans gaf, dachten veel mensen: ‘Als dat maar goed gaat’. Maar al die talenten hebben zich super ontwikkeld.”Posted in: roerdalen